Aktualne novice

Zavod Zlata mreža pridobil status NVO

Zavod Zlata mreža pridobil status NVO

  Zavod Zlata mreža je pridobil status nevladne organizacije v javnem interesu za opravljanje humanitarne dejavnosti na področju socialnega v varstva in se vpisal v evidenco nevladnih organizacij v javnem interesu!        

Prostofer na Facebooku

Zlata mreža

V Zlati Mreži si s pomočjo naših partnerjev prizadevamo, da bi vsakemu ponudili to kar potrebuje, si želi in mu pričara nasmešek na obrazu.
Zlata mreža
Zlata mreža2 ure nazaj
Utrinki z včerajšnje otvoritve ZLATEGA KOTIČKA VELENJE🥳👏
Zlata mreža
Zlata mreža1 dan nazaj
V 💗ZLATEM KOTIČKU VELENJE💗 je že vse pripravljeno na današnjo otvoritev novega prostora, ki nam ga omogoča dolgoletni podpornik naših zlatih kotičkov Mercator. 🥳
Dogajanje v Zlatem kotičku bo pestro, tako kot je bilo že doslej. V sodelovanju z Ljudsko univerzo in Unverzo za 3. življenjsko obdobje ter različnimi društvi in drugimi ustanovami bodo potekale različne dejavnosti, od ustvarjalnih delavnic, razstav, pikada ... Zlati kotiček pa je primeren tudi za predavanja (25 sedežev) in izobraževalne delavnice. Zato vabljeni vsi starejši, ki bi se radi malo podružili ali pa se kaj novega naučili, da nas obiščete!
Vabljeni pa tudi ponudniki podobnih vsebin, ki bi se radi predstavili v našem zlatem kotičku!
Vodja Zlatega kotička Velenje je gospod Črtomir Urbašek, kateremu gre tudi zasluga za vso organizacijo pri tej selitvi. Hvala, Črt!