Aktualne novice

Zavod Zlata mreža pridobil status NVO

Zavod Zlata mreža pridobil status NVO

  Zavod Zlata mreža je pridobil status nevladne organizacije v javnem interesu za opravljanje humanitarne dejavnosti na področju socialnega v varstva in se vpisal v evidenco nevladnih organizacij v javnem interesu!        
Predavanje in delavnice v Novem mestu

Predavanje in delavnice v Novem mestu

V sklopu projekta Mestne občine Novo mesto »Okolju prijazna in prebivalcem varna mobilnost« smo izpeljali predavanje in delavnice o brezplačnih prevozih PROSTOFER za predstavnike ter člane naslednjih društev: OZ Rdeči križ in Škofijska Karitas Novo mesto, Medobčinsko društvo slepih in slabovidnih Novo mesto ter Društvo oseb z izgubo sluha Dolenjske in Bele Krajine. Na dogodku je sodelovala tudi gospa Rožca Šonc, vodja programa Starejši za starejše pri ZDUS.

Prostofer na Facebooku

Zlata mreža
Zlata mrežaOseba je posodobila naslovno fotografijo.13 ure nazaj
Zlata mreža
Zlata mreža1 teden nazaj
V ZLATIH KOTIČKIH, ki delujejo v Mercatorjevih centrih v sedmih slovenskih mestih: Koper, Nova Gorica, Velenje, Medvode, Grosuplje, Ptuj in Žalec, se je v letu 2022 odvilo več kot 2️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ dogodkov, med njimi največ ustvarjalnih delavnic, plesnih in glasbenih uric ter različnih izobraževanj z več kot 50.000 udeleženci!

Seveda se aktivnosti nadaljujejo tudi v letu 2023, zato vabljeni k ogledu utrinkov in k obisku!
#zlatikoticek #zlatamreza
Zlata mreža
Zlata mreža2 tedni nazaj
Podprimo Občina Trbovlje, ki se s projektom PROSTOFER poteguje za naziv PROSTOVOLJSKI PROJEKT ZASAVSKE REGIJE 2022!
📲Glasujete tako, da pošljete SMS s ključno besedo 𝐏𝐑𝐎𝐉𝟏 na 𝟎𝟑𝟎 𝟒𝟎𝟎 𝟒𝟒𝟒.

#prostofer je v Trbovljah zaživel pred enim letom in že takoj se je izkazalo, da je bil projekt res zaželen in potreben, saj so trboveljski prostoferji prevozili že nekaj manj kot 18.000 kilometrov in opravili 321 prevozov, kar je za prvo leto res veliko. Trud, sodelovanje in dobra volja so ključni, da je projekt zaživel in bil med starejšimi lepo sprejet. Res uspešen projekt, kjer se je pokazala solidarnost in moč medsebojnega sodelovanja Občine Trbovlje, OZRK, DPM in ZŠAM Trbovlje in Zavoda Zlata mreža.
Več o glasovanju:
http://consulta.si/novice/podprite-dobre-zgodbe-glasujte-za-prejemnike-naziv/4480
Scroll to Top