Aktualne novice

Prve nove občine v letu 2022: Radenci, Vransko in Tabor

Prve nove občine v letu 2022: Radenci, Vransko in Tabor

Prva občina, ki se je v letu 2022 pridružila projektu brezplačnih prevozov za starejše PROSTOFER, je občina Radenci, kjer prevoze izvajajo že 17. januarja, to možnost pa so 24. januarja dobili tudi starejši občani v dveh občinah, ki si vozilo delita: VRANSKO in TABOR. Občini Vransko z dobrimi 2600 in Tabor z dobrimi 1600 prebivalci sta se odločili za skupno izvajanje brezplačnih prevozov, s čimer bosta prihranili predvsem pri stroških najema vozila, saj sta ocenili, da potrebe posamezne občine niso dovolj velike za samostojni vozili. To je zdaj že četrti prostoferski par v naši prostoferski družini.

PROSTOFER osvojil naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2021

PROSTOFER osvojil naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2021

Na javnem natečaju Prostovoljec zasavske regije 2021 so se za nazive potegovali posamezniki, organizacije in projekti v treh kategorijah, Prostovoljec zasavske regije 2021 po posameznih občinah, Prostovoljska organizacija zasavske regije 2021 in Prostovoljski projekt zasavske regije 2021. Po prvi fazi javnega natečaja, ko je potekalo zbiranje predlogov za prejemnike nazivov, je v mesecu decembru sledilo glasovanje, pri čemer je projekt PROSTOFER v Občini Hrastnik zbral največje število glasov in tako osvojil naziv Prostovoljski projekt zasavske regije 2021.

Festival za tretje življenjsko obdobje

Festival za tretje življenjsko obdobje

Zlata mreža se je letos udeležila 20. Festivala za tretje življenjsko obdobje, ki je potekal med 29. septembrom in 1. oktobrom v Cankarjevem domu v Ljubljani. To je največja prireditev za starejše v Evropi, saj ga vsako leto obišče tisoče obiskovalcev. Ponuja številne dogodke, predavanja, strokovna srečanja in delavnice s področja starejših. Predstavitev projekta PROSTOFER smo pripravili s pomočjo naših podpornikov, ki se jim za pomoč vsem iskreno zahvaljujemo.

Prostofer na Facebooku

Zlata mreža
Zlata mreža2 dni nazaj
💗🚗PROSTOFER v OBČINI RIBNICA🚗💗
potrebuje nove prostovoljne voznike!🙎‍♂️🙎🙎‍♂️
Od julija 2020 do danes je #prostofer v Občina Ribnica zelo dobro zaživel. Zdaj prevoze uporablja že 40 uporabnikov, kar je za občino z okoli 9500 prebivalci že kar lepa številka. Na občinski upravi so s projektom zadovoljni, med drugim zato, ker z njim razvijajo medgeneracijsko povezovanje in solidarnost. Najbolj pogosta relacija je Ribnica-Ljubljana, pa tudi Ribnica-Kočevje, zato potrebujejo več voznikov.🙏🙏
Prijavijo se lahko na info@zlata-mreza.si ali na Občini Ribnica.
Zlata mreža
Zlata mreža4 dni nazaj
🗣📞KLICNI CENTER 080 10 10📞🗣
je dobil povsem nove prostore v samem centru Kopra!
Nove pisarne s čudovitim razgledom na staro mestno jedro Kopra so zelo osrečile naše zlate asistentke Evelin, Alenko, Urško in Nino, ki vsak dan odgovarjajo na vaše klice in usklajujejo prevoze za vseh 77 občin, ki so priključene projektu #prostofer.
Zlata mreža
Zlata mreža1 teden nazaj
Deževni dnevi so kot nalašč za reševanje križank!🖊🖊
Tole je križanka, ki so jo na temo #prostofer decembra objavili v občinskem glasilu Občine Loški Potok, njen avtor pa je Vinko Košmerl.
Hvala, gospod Vinko, za poslano križanko, in čestitke za kreativnost!
Loški Potok MojaObčina.si
Scroll to Top